Our peppers are stemmed by hand, and the bottles are filled with a piston funnel and labeled by us: the guarantee of attention to each and every one of our bottles.
From garlic cloves to chillies, we source only the freshest, 100% natural ingredients. This ensures that our sauces have unique flavors, faithful to the tastes of their ingredients.
Each of our recipes is the result of in-depth research into the best combinations of tastes and flavors. Validated by expert taste buds, our sauces are ready to ignite the palates of amateurs and seasoned connoisseurs alike.
Découvrez pourquoi certains piments sont plus piquants que d'autres : capsaïcine, variétés et échelle de Scoville expliquées simplement !
Qu’est-ce qui fait que nous aimons — ou détestons — manger épicé ? La réponse est aussi scientifique que culturelle. Décryptage.
On croit souvent que les piments se ressemblent tous : petits, rouges, allongés, piquants. Eh bien… pas du tout ! Dame Nature a parfois eu des idées très créatives, voire carrément coquines. Entre formes bizarres, mutations naturelles et bizarreries botaniques, voici les 8 piments les plus étranges par leur apparence.
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