Our peppers are stemmed by hand, and the bottles are filled with a piston funnel and labeled by us: the guarantee of attention to each and every one of our bottles.
From garlic cloves to chillies, we source only the freshest, 100% natural ingredients. This ensures that our sauces have unique flavors, faithful to the tastes of their ingredients.
Each of our recipes is the result of in-depth research into the best combinations of tastes and flavors. Validated by expert taste buds, our sauces are ready to ignite the palates of amateurs and seasoned connoisseurs alike.
MASTARI dans le Parisien Week-end ! La France succombe à la fièvre du piment : les chefs et artisans réinventent le piquant à la française.
Découvrez pourquoi le piquant réchauffe le corps en hiver : capsaïcine, bien-être et plaisir. Boostez vos plats avec les sauces MASTARI 🌶️
📚 Découvrez J’aime le piment de Sonia Lounes (Keribus, oct. 2025) : un voyage entre gastronomie, histoire et culture autour du piquant.
MASTARI dans le Parisien Week-end ! La France succombe à la fièvre du piment : les chefs et artisans réinventent le piquant à la française.
Découvrez pourquoi le piquant réchauffe le corps en hiver : capsaïcine, bien-être et plaisir. Boostez vos plats avec les sauces MASTARI 🌶️
📚 Découvrez J’aime le piment de Sonia Lounes (Keribus, oct. 2025) : un voyage entre gastronomie, histoire et culture autour du piquant.